„Ponekad naše zdravlje zahteva malu podršku, a ponekad ozbiljno lečenje. Ipak, većina ljudi teško može da razazna odakle treba početi i šta zaista može da nam pomogne. „Ruski doktor“ će vam rešiti poteškoće prilikom izbora. Naši lekoviti čajevi, setovi i biljni proizvodi su preparati koji će vam pomoći u ojačanju i obnavljanju zdravlja.
Kao specijalista u oblasti fitoterapeutske medicine i tvorac lekovitih preparata baziranih na biljkama, znam koliko je važno slušati svoje telo i koristiti moć hrane i bilja koji se mogu prilagoditi vašim zdravstvenim ciljevima“
Doktor Jelena Klaus
Dr Elena Klaus, doktor narodne medicine, fitoterapeut, nutricionista
U „Ruskom doktoru“ verujemo u moć biljaka kao leka, a takođe, i u to da je Priroda nepresušan resurs za prirodnu ishranu naše duše i tela. Biljke su najsnažniji lek, koji je sposoban da izleči sve vrste bolesti i da poboljša opšte zdravlje i blagostanje.
Odabrali smo najkvalitetnije, najčistije sastojke i biljke iz celog sveta, kako bismo stvorili proizvode koji hrane, leče i transformišu ceo organizam.
Naš glavni savetnik i inspirator je dr Jelena Klaus, lekar narodne medicine, fitoterapeut, nutricionista, sa medicinskim iskustvom u oblasti fitoterapije preko 30 godina, autor i tvorac dve serije biljnih preparata za poboljšanje zdravlja „Formula zdravlja“ i „Ruski doktor“.
Ona je rođena u Sibiru, gde je stekla obrazovanje i dugo živela.


Sibir je zemlja čistih polja i šuma, gde raste ogromna količina raznovrsnih lekovitih biljaka korisnih za ljude. Tradicionalno se veruje da u Sibiru žive najzdraviji i najjači ljudi. Ovo je, reklo bi se, tačno. Prvenstveno zbog činjenice da stanovnici Sibira koriste u svojoj ishrani i lečenju velike količine lekovitog bilja, semena, prirodnih ulja i lekovitih čajnih mešavina.
Tokom čitavog života dr Jelena sakuplja i razrađuje lekovite recepte i preparate, proučava dejstvo lekovitog bilja na organizam, neprestano uči i unapređuje svoju kvalifikaciju, i svakako, primenjuje znanja u svojoj praksi savetovanja i lečenja obolelih pomoću lekovitog bilja.
Konačno i vi imate mogućnost da postanete zdraviji i energičniji!
Započnite svoj put ka zdravlju s „Ruskim doktorom“ i iskusite transformativnu moć biljaka!
Made on
Tilda