Перейти в каталог →
Politika privatnosti
Ovu Politiku privatnosti izdaje COLLAGEN PHARM PR ELENA KLAUS, Rakovac,21299, Beočinski put 2, PIB 110093391, MB 64646656. E-mail: collagenpharm@gmail.com
Politika privatnosti je  sastavnideo Uslova korišćenja online prodavnice.

1. Obrada ličnih podataka.
Za sve Vaše podatke se obvezujemo da ćemo ih obrađivati i štititi u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti („Sl. glasnik RS, br. 87/2018) te svim pozitivnim propisima na snazi u Republici Srbiji, po najvišim standardima koje COLLAGEN PHARM PR ELENA KLAUS  primenjuje u svom poslovanju.

2. Pravni osnov za obradu ličnih podataka.
Obrada podataka korisnika COLLAGEN PHARM PR ELENA KLAUS online prodavnice vrši se se u skladu sa članom 12. st. 1. tački 2) Zakona o zaštiti podataka o ličnosti te članom 12. st. 1. tački 1. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.
Za realizaciju kupovine naših proizvoda, u obavezi ste da nam dostavite određene lične podatke bez kojih bi realizacija kupovine bila nemoguća. Lični podaci Kupca neće biti upotrebljeni u marketinške ili bilo koje druge svrhe, ukoliko Kupac nije izrazio saglasnost za navedeno, odnosno dao pristanak.

3. Svrha obrade ličnih podataka.
Svrha obrade ličnih podataka korisnika online prodavnice je realizacija kupovine naših proizvoda, isporuke pošiljke na adresu koju ste ostavili, rešavanje reklamacija, kontakt sa potrošačem u slučaju da je potrebna neka dodatna informacija, primanje marketinških poruka putem elektronske pošte ili SMS poruka ukoliko ste dali pristanak za navedeno.

4. Vrste ličnih podataka koje prikupljamo i obrađujemo.
Lični podaci koji su neophodni prilikom kupovine na sajtu COLLAGEN PHARM PR ELENA KLAUS su sledeći:
Ime i prezime, adresa elektronske pošte (e-mail), kontakt telefon, mesto stanovanja i poštanski broj,
adresa stanovanja.
Ime i prezime, kontakt telefon, mesto stanovanja i poštanski broj su neophodni za samu isporuku porudžbine. Adresa elektronske pošte se koristi za slanje konfirmacionih poruka po završenoj kupovini i, ukoliko ste dali pristanak, za slanje marketinških i reklamnih poruka.
Vašu adresu elektronske pošte ne razmenjujemo sa svojim poslovnim partnerima.

5. Razmena ličnih podataka
COLLAGEN PHARM PR ELENA KLAUS može lične podatke razmenjivati sa sledećim grupama primalaca:
Obrađivačima podataka koji u ime COLLAGEN PHARM PR ELENA KLAUS-a kao rukovaoca obrađuje podatke o ličnosti temeljem pismenog ugovora i pismenih uputstava te preduzima, a u skladu sa ugovornim odnosu sa rukavocem sve potrebne mere zaštite ličnih podataka.
Kurirskoj službi koji u ime COLLAGEN PHARM PR ELENA KLAUS vrši isporuku porudžbina kupcima a u skladu sa ugovornom odnosu sa rukovaocem vodi.
U svim takvim slučajevima COLLAGEN PHARM PR ELENA KLAUS, će zadržati kontrolu nad ličnim podacima i odgovornost za korišćenje ličnih podataka, a ostale primatelje obavezati odgovarajućim ugovorima na postupanje sa ličnim podacima u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.
Maloletnim licima nije dozvoljen pristup niti korišćenje sajta i kao takva se ne vrši obrada podataka maloletnih lica.

6. Administrativne e-mail poruke
Za potrebe realizacije kupovine, COLLAGEN PHARM PR ELENA KLAUS šalje administrativne e-mail poruke koje se odnose na korisničku aktivnost na svom sajtu i uključuju poruke u vezi s određenim korisničkim računima, zahteve ili pitanja i koje su nužne za funkcionisanje stranice te se primanje navedenih poruka ne može isključiti.

7. Obrada ličnih podataka u okviru marketinških aktivnosti
Vaše lične podatke obrađujemo u svrhe marketinga, samo ako ste nam za isto dali pristanak. U tu svrhu, možemo Vam slati marketinške poruke na adresu koju ste naznačili za primanje takvih poruka.
Svoj pristanak za primanje marketinških poruka u svako doba možete opozvati sa budućim dejstvom slanjem email poruke na collagenpharml@gmail.com

8. Informacije vezane za vaša prava
U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti pripadaju Vam sledeća prava:
Pravo na informisanje o Vašim ličnim podacima,
Pravo na pristup podacima,
Pravo na ispravak, brisanje ili ograničavanje obrade Vaših ličnih podataka,
Pravo na prigovor na obradu podataka,
Pravo na podnošenje pritužbe Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.
9. Povezane internet stranice
Morate biti svesni da druge Internet stranice do kojih možete doći koristeći link na stranici www.ruskidoktor.com  mogu sadržavati odredbe o zaštiti privatnosti koje se razlikuju od ovde navedenih odredaba.
Made on
Tilda