Перейти в каталог →
Uslovi korišćenja
Pružalac usluge je kompanija COLLAGEN PHARM PR ELENA KLAUS , Rakovac, 21299, Beočinski put 2, PIB 110093391, MB 64646656. E-mail: collagenpharm@gmail.com
Ako želite da koristite usluge COLLAGEN PHARM PR ELENA KLAUS, morate da pristanete i da se pridržavate dole navedenih odredbi i uslova.
1.Naša Politika privatnosti, Način plaćanja i isporuke, Način reklamacije su delovi ovog korisničkog ugovora. – Dostava i plaćanje, Politika privatnosti, Reklamacije
2. Proizvodi predstavljeni u online prodavnici COLLAGEN PHARM PR ELENA KLAUS nisu lekovi.
3. Proizvodi predstavljeni u online prodavnici su sertifikovani i imaju laboratorijska ispitivanja. laboratorijski su ispitani.
Informacije na ovom sajtu imaju opštu informativnu svrhu i ne mogu da budu zamena za profesionalni savet. Sve savete i/ili informacije dobijene direktno ili indirektno preko sajta prihvatate na sopstveni rizik.
4. Opisani efekti od uzimanja (konzumiranja) proizvoda predstavljenih na sajtu su opšte prirode i ne garantuju 100% rezultate.
5. Vremenski period tokom kojeg treba da se javi pozitivan efekat od prijema naših proizvoda je strogo individualan.
6. Uzdržite se od uzimanja proizvoda predstavljenih na sajtu ako ste individualno netolerantni na proizvod.
Prihvatanjem ovih Uslova korišćenja te korišćenjem usluga naše online prodavnice potvrđujete da ste u celosti razumeli i prihvatili ove Uslove korišćenja te ste ujedno obavešteni o pravnom osnovu, svrsi, opsegu i načinu korišćenja vaših ličnih podataka odnosno da su vam pružene informacije u skladu sa tačkom 23. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.
Prodavac zadržava pravo otkazivanja porudžbine usled tehničkih i drugih razloga o čemu će Kupac biti obavešten putem email – a koji je naveo prilikom registracije ili telefonom.
Korisnik čitanjem potvrđuje da je u potpunosti upoznat i da prihvata Uslove korišćenja COLLAGEN PHARM PR ELENA KLAUS online prodavnice te da je upoznat sa Politikom privatnosti i pravilama Plaćanja i isporuke.
Made on
Tilda